Sağlık

Anasayfa   Okulumuz   Sağlık

&

Okulumuzda öğrencilerimizin sağlık durumlarını en verimli şekilde takip edebilmek ve her ihtiyaç duyduklarında gereken ilgiyi sağlayabilmek adına iki revir ve iki hemşire yer almaktadır. Hemşirelerimiz haftanın altı günü okulda hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz herhangi bir rahatsızlık yaşadığında müdür yardımcıları tarafından revire yönlendirilir. Sağlıkla ilgili sorunlarda ilk müdahaleleri hemşirelerimiz aile onayı ile yapar. Daha sonra revir tarafından ilgili müdür yardımcısına ve tekrar aileye bilgi verilir. İlk müdahaleler ve gerekli ilaç kullanımları aile onayı olmadan yapılamaz. Her öğrencinin ilaç kullanım formu vardır. Bu form ile öğrencinin düzenli kullandığı ilaçlar ve rahatsızlığında kullanılabilecek ilaçlar sistemimize kaydedilir. Okul doktorumuz periyodik olarak okulumuzda bulunmaktadır.

Sağlık Kadrosu

Doktor: Kurtuluş Bilgin