Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Bahçeşehir Eğitim kurumlarında eğitim, anaokulundan üniversiteye yaşam boyu süren bir yolculuktur. Temel hedefimiz zamanın gerektirdiği bütün bilgi, yetenek ve becerilerle donanmış yaratıcı, girişimci, araştırmacı bireyler yetiştirirken; çağdaş, evrensel ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmaktır.

Öğrencilerimizi 21. Yüzyıl yaşam ve kariyer becerileriyle donatarak geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olarak geleceğe hazırlamayı amaçlıyoruz.

Bahçeşehir Koleji Çamlıca Kampüsü ilkokulumuzda Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, kendisine yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, yenilikçi, lider, dünya dillerini etkin olarak kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Bizleri daha iyi tanıyabilmeniz öğrenci, öğretmen ve velilerimizle oluşturduğumuz bu sevgi ve çağdaş eğitim ortamını daha yakından görebilmeniz için sizleri de okulumuza bekleriz.

Saygılarımla,

Berrak Çebi